Etusivu | Yhteys |

Ratsastustunnit

Ratsastuksen opetus

Käytössämme on kaksi valaistua hiekkapohjaista kenttää (n. 25m*65m). Tuntitoiminnasta vastaa ammattitaitoiset mukavat opettajat. Käytössämme on kouluaidat ja kattava estekalusto erikoisesteineen. Ratsastuskoululla on käytössään viitisentoista tehtäviinsä koulutettua opetushevosta ja -ponia. Tarkemmat esittelyt löydät täältä (#sanasta linkki Hevoset-sivulle#). Ratsastuksen opetuksen lisäksi järjestämme paljon muutakin mukavaa ohjelmaa! 

Ratsastuskoululle voit tulla tutustumaan klo 9-21 välillä. Meillä asuvat Eetu-aasi, kanat, kanit ja kyyhkyt toivottavat Teidät tervetulleeksi. Isoäidin hevoskerho kutsuu alakouluikäiset viihtymään torstaisin klo 15.30-16.30.

Tapahtumia järjestämme kuukausittain. Harjoituskilpailuihin koulu- ja esteratsastuksessa on mahdollista asiakkaidemme mahdollista osallistua ratsastuskoulun opetushevosilla. Myös tavoitteellisempaan kilpailemiseen on mahdollisuus valmennusryhmiemme kautta. Valmennusryhmissä ratsastavat vähintään kaksi kertaa viikossa harjoittelevat oppilaat. Tavoitteenamme on tukea lasten ja nuorten mahdollisuuksia kilpailemiseen, tiedustele valmennusohjelmistamme opettajilta.

Hyvien kulkuyhteyksien päässä Teitä odottaa pala maaseutua urbaanin asutuksen keskellä. Tervetuloa oppimaan ja viihtymään espoolaiseen ratsastuskouluun!