Etusivu | Yhteys |

Talli

Etelä-Espoon Ratsastuskoulu on perustettu vuonna 1978. Suomen Ratsastajainliitto on hyväksynyt toimintamme laatustandardiensa mukaisesti. Loistavat kulkuyhteydet tuovat meille. Linja-autot 5,11,31,35,132 ja 503 liikennöivät suoraan ratsastuskoulullemme. Talleissamme asuu kolmisenkymmentä hevosta ja ponia. Talliympäristössä asuu myös kanoja, kaneja, kyyhkyjä ja Eetu-aasi.

Toiminta-ajatuksemme on olla kaikkien oma ratsastuskoulu. Isoäidin hevoskerho on kaikille alakouluikäisille avoin kohtaamispaikka, jossa tutustutaan ponien ja muiden eläinten elämään. Meillä vierailevat lähialueen asukkaat vauvasta vaariin tutustumassa toimintaamme. Ratsastuskoulun toimintaan otamme mielellämme vastaan kehitystoiveita.

Ratsastuskoulun oppilaalla on mahdollisuus tuntiopetuksen lisäksi myös laajentaa taitotasoaan. Kausikorttiasiakkaalle tarjoamme hevoskerhotoimintaa lauantaisin ja sunnuntaisin ja mahdollisuuden omaan hoitohevoseen. Järjestämme harjoituskilpailuja koulu- ja esteratsastuksessa lähes viikoittain. Seuratason kilpailut järjestämme yhteistyössä Etelä-Espoon Ratsastajat ry:n kanssa. Valmennusryhmissä ratsastavilla on mahdollisuus kilpailla hevosillamme myös tallin ulkopuolisissa kilpailuissa seura- ja aluetasolla. Opetushevosillamme on kilpailtu kouluratsastuksessa jopa Prix De St: Georges sekä esteillä 130cm saakka. Pystymme tarjoamaan kapasiteettia omaavia hevosia ja tukea harjoitteluun innokkaalle oppilaalle jopa kansalliselle tasolle saakka. Päivittäisen ratsastuksen opetustuntien lisäksi järjestämme valmennustunteja, kursseja ja leirejä eri tasoisille asiakkaillemme.

Etelä-Espoon Ratsastajat ry kutsuu kaikki mukaan toimintaansa. Kuulumalla ratsastusseuraan saat tapaturmavakuutuksen ja pääset mukaan mukavaan seuratoimintaamme. Seurakilpailuissa lähtömaksut ovat alemmat E-ER:n jäsenille. Vakituisesti SRL:n hyväksymällä tallilla ratsastavilla on oltava vakuutus. Suosittelemmekin seurajäsenyyttä tai Green Cardia. Seurajäsenyyden myötä liityt myös Suomen Ratsastajainliittoon ja saat hienon Hippos-lehden sekä SRL:n edut käyttöösi.

Suomenojan lintulammen hieno ulkoiluverkosto kulkee ohitsemme. Hevosten aikoinaan raivaamat kävelyreitit ovat ulkoilevien espoolaisten ja ratsukoidemme käytössä. Vuodenaikojen mukaan käymme rentouttavilla maastoretkillä lähialueen reitistöllä.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet tutustumaan toimintaamme!